+36 70/229 0470 dencsapartman@gmail.com

Bemutatkozás – Dencs Apartman

Kedves Látogató, Leendő vendégem!

 

Sok szeretettel köszöntelek szállásomat és oldalamat a Dencs Apartmant bemutató promóciós oldalon. 

Bizonyára már te is sokat bogarásztad az internetet a jobbnál jobb ajánlatok után kutatva, hogy magadnak és családodnak a legmegfelelőbb szállást megtaláld az éves jól megérdemelt nyaralásodra. Van egy jó hírem, megtaláltad! Nem, mi nem vagyunk wellness szállás, mi nem vagyunk 4 csillagos hotel svédasztalos étteremmel, de ha egy nyugodt, nagyon jól felszerelt kényelmes tágas apartmant, szállást keresel a Balaton partján, akkor azok mi vagyunk számodra!

Drágám! Olyan nyaralót szeretnék magunknak, ahol nem kell elvinnem magammal az egész konyhát, legyen benne etetőszék a picinek, minimum egy rácsos kiságy ahol alszik, meg a skacoknak egy külön szoba, lehetőleg TV-vel és internettel.

Na most! Abban biztos vagyok, hogy valami hasonló beszélgetés már elhangzott köztetek, mielőtt egyáltalán neki álltatok a szállások rengetegében megkeresni a legmegfelelőbb apartmant számotokra. Az elmúlt pár évtizedben mielőtt megtaláltak volna minket a családok nagyon sokan a fenti szolgáltatásokat keresték, de sok esetben egy helyen nem találták meg. Mi családbarát szálláshellyé szakosodtunk, hogy megkönnyítsük az ideérkező vendégeink dolgát. Segítsük őket abban, hogy nyaralásuk minél felszabadultabb legyen. Két gyermekes családként tisztában vagyunk azzal, hogy mivel jár egy jól leszervezett nyaralás összeállítása, ezért mi a következő eszközökkel segítünk a gyermekes családoknak

  1. Etetőszék a picinek
  2. Fürdetőkád
  3. Rácsos, vagy hálós kiságy
  4. Wc szűkítő
  5. Gyors, megbízható internet a nagyobbaknak
  6. TV minden szobához és DVD lejátszó filmekkel, mesékkel
  7. Lépcső tetején kisajtó retesszel a biztonság miatt
  8. Nagy szabad közös udvar, ahol a rengetek játék lehetőség megtalálható. Csúszda, homokozó, hinták, labdák és még sorolhatnám…

Ezek mellett szállásunk tagja a Gyenesdiás Turisztikai Egyesületnek és ennek köszönhetően szállásunkon megvásárolható a WB Gyenesdiás Plusz Kedvezmény kártya. A kártyáról oldalunkon itt, illetve az egyesületünk honlapján itt olvashatsz bővebb tájékoztatást.

Egy kis ízelítő:
Nagy és tágas szobánk
Ez a szállás nagy szobája, kényelmes matracos ággyal

Mivel településünk Gyenesdiás üdvözli a gyerekes családokat, egy-két információt még megosztanék veletek, miért is érdemes hozzánk elutazni.

Két strandunk van az egyik a Diási Játékstrand, a másik a Lidó Strand. Hozzánk közelebb – 10-15 perc sétára – található a Diási Játékstrand. Ez a strand mely a legtöbb éven keresztül a legjobb balatoni strandok minősítést kapta. Ez a strandunk 2018-ban még megfejelte azzal, hogy a legjobbnak választott strandok közül – volt vagy 12 ilyen strand – a legtöbb pontszámot is megkapta, ezzel egy fővédnöki különdíjat kiérdemelve. Bővebben az apartmanunk oldalon itt olvashatsz róla.

Tovább a foglalási oldalamra:

Ha felkeltettem az érdeklődésedet és kíváncsi lennél rá, hogy tényleg milyen nálunk nyaralni, látogass el a www.dencsapartman.hu oldalunkra és egy kötelezettségektől mentes ajánlatot küldök neked.

Szívélyes üdvözlettel: Dencs család

    Legutóbbi hozzászólások